Bet365 Mobilappanmeldelse – Download den nyeste version (2024)

Spil og se live broadcast af sport direkte fra mobilen med Bet365 mobilapp, der er tilgængelig til både iOS og Android. 

Download og installation af Bet365 app

Det er let at downloade og begynde at benytte mobilappen til Android, og det kan du gøre på kun få trin:

 • Brug din ønskede enhed til at lokalisere appen i Google Play Store
 • Tryk for at downloade og installere
 • Vent på at download er færdig
 • Login med dine valgte oplysninger
 • Du er nu klar til at begynde at spille via appen

Mobilappen findes også til iOS:

 • Brug din ønskede enhed til at lokalisere appen i App Store
 • Tryk for at downloade og installere
 • Vent på at download er færdig
 • Login med dine valgte oplysninger
 • Du er nu klar til at begynde at spille via appen

Bonuskoder ved oprettelsen

Hvis der er tilgængelige bonuskoder, som henvender sig specifikt til mobile enheder, skal du indtaste disse undervejs. Jeg kan anbefale at holde øje med Bet365s hjemmeside for at se, om der er en bonus, som du ønsker at gøre krav på. Du kan læse mere om Bet365 bonuskode, men husk at dette ikke giver dig ret til yderligere fordele.

Indbetaling til spillekontoen

Hos Bet365 er det muligt at indbetale til din konto med følgende metoder:

 • Kredit- og debetkort
 • Virtuelle punge som PayPal og Paysafecard
 • Bankoverførsel som Trustly, FastBank Transfer, Bankwire og check

Generelt spil på Bet365 appen

Spil på sports-sektionen fra mobilen

I sports-sektionen fik jeg adgang til det samme indhold, som er tilgængeligt på computeren. Dette vil sige, at der således ikke er forskel udover, at skærmen er mindre. Jeg oplevede endda, at jeg kunne se live broadcast af kampen på min mobile enhed.

Når du vil placere et væddemål, så skal du første finde den kamp, som du ønsker at spille på. Herefter vælger du det ønskede udfald, hvor mange penge du vil spille for, og til sidst skal du bekræftet det væddemål. Inden for få sekunder oplever man herefter, at væddemålet er bekræftet.

Spil poker fra mobilen

Bet365 er en af de ledende platforme, og derfor fandt jeg selvfølgelig også, at det var muligt at spille poker fra mobilen. Alt, som jeg skulle gøre, var at logge ind og vælge den form for poker, som jeg ønskede at spille. I den forbindelse vil jeg gerne fremhæve Omaha Poker og Texas Hold’Em som mine personlige favoritter.

De 5 bedste funktioner ved mobilappen

Efter at have benyttet mobilappen vil jeg gerne fremhæve 5 positive elementer, som jeg fandt mest positive.

 1. Det første positive element er, at det samme indhold er tilgængeligt på mobilen, som det er tilfældet ved brug af en computer. Dermed kan man få præcist det samme indhold uanset enheden, som man benytter.
 2. Det næste positive element er, at appen er tilgængelig til både Android og iOS. Dermed kunne jeg få den app, der fungerer bedst til min mobile enhed.
 3. Den tredje fordel er, at appen er optimeret, så selv de tungere spil på siden kan spilles, uden man behøver vente lang tid på, at siden bliver indlæst.
 4. Den fjerde er den fremragende grafik. Det var min oplevelse, at der var gjort meget for, at appens grafik skulle være så god som mulig.
 5. Den femte fordel er, at det er muligt at se live broadcast selv fra sin mobile enhed. Dermed behøver jeg ikke gå glip af en spændende kamp, selvom jeg er på farten.

Sammenligning af mobilappen og desktopversionen

Jeg har sammenfattet en tabel til sammenligning af desktopversionen og mobilappen:

EnhedFordeleUlemper
Desktopversion·         Alt indhold er tilgængeligt.

·         Live streaming

·         God og hurtig support

·         Mange specialspil

·         Ikke mulighed for at tage med på farten.

·         Søgefunktionen skal forbedres

·         Personlige begrænsninger

·         Bingo-sektionen mangler i Danmark

Mobilappen·         Mulighed at spille på farten.

·         Optimeret til indholdet.

·         Let at navigere i.

·         Live streaming

·         Mangler specifikke bonusser

·         Personlige begrænsninger

·         Begrænsede udbetalingsmetoder

·         Søgefunktionen skal forbedres

Andet indhold på mobilappen

Brugeroplevelse

Jeg oplever, at de har gjort en del for, at grafikken og indholdet ikke skal være ringere, end når man besøger siden fra en computer. Dette var en positiv oplevelse, og jeg synes, at appen er god at benytte.

Noget af det, der ifølge mig er vigtigst, når det kommer til spil fra mobile enheder er, om det er let at foretage ind- og udbetalinger. Det er også tilfældet for denne applikation. Med få klik kunne jeg nemlig både ind- og udbetale til og fra min konto. Med hensyn til udbetaling, så kunne jeg kun benytte samme udbetalingsmetode, som jeg tidligere havde benyttet til indbetaling. Dette er dog også standarden hos andre platforme, så det er ikke unikt for Bet365.

In-play betting

Det er min vurdering, at live odds fungerer godt, når man benytter appen. Den er hurtig og let at navigere rundt i, og siden indlæses hurtigt. Dette vil sige, at man lynhurtigt kan få et overblik over, hvilke kampe, der er i gang, og dernæst kan spille på dem på få sekunder.

Live broadcast på mobilen

Bet365 tilbyder live broadcast på en lang række kampe. Hvis dette er tilgængeligt for en kamp, som du er interesseret i, så er det selvfølgelig også muligt at se dette fra mobilen. Jeg fandt ud af, at det er et krav, at du skal have en positiv balance på din konto. Hvis der ikke er midler tilgængelige, så kunne jeg desværre ikke se live broadcast.

Cashout-funktionen

Jeg noterede mig, at cashout også er en funktion, der er tilgængelig hos Bet365. Med denne funktion fik jeg mulighed for at få større kontrol over mine væddemål, og jeg kunne lukke dem, før kampen var slut, hvis det var det, som jeg ønskede.

Den samlede vurdering af mobilappen hos Bet365

Generelt synes jeg, at Bet365 har et stort udvalg af markeder på forskellige sportsgrene. Dette gælder uanset, om jeg besøgte det via computer eller gennem brug af mobil applikation. Som spiller oplevede jeg, at jeg fik en unik spiloplevelse, når jeg benyttede appen. Appen er både tilgængelig til Android og iOS, hvilket vil sige, at du har rig mulighed for at benytte appen, uanset hvilken enhed, som du vælger at benytte til formålet.

Derfor er denne applikation til mobile enheder også en anbefaling værd, for der er det, som jeg som bruger har brug for.

Denne anmeldelse baserer sig på min personlige oplevelse med de spil og kampagner, som Bet365 tilbyder, og derfor gælder vilkår og betingelser også. Derfor er det vigtigt, at man som bruger grundigt sætter sig ind i disse og holder sig opdateret i tilfælde af, at der sker ændringer til gældende vilkår og betingelser. Tjek gældende information på Bet365s online platform.

 • Bet365 Vilkår og Betingelser gælder / Kun Nye Kunder / Kommercielt Indhold / 18+ Ansvarligt Spil.
 • Denne artikel er baseret på en personlig oplevelse med Bet365.
 • Seneste Opdatering:
 • Ansvarsfraskrivelse: Ovenstående information kan ændres, så tjek venligst Bet365s online platform for seneste opdateringer.